Forside

www.logos-it-sprog.dk

Side 2 link

Auralog - profil

AuralogAuralog er specialister og førende på verdensplan inden for udviklingen af interaktiv, computerstøttet indlæring af fremmedsprog ved hjælp af avanceret talegenkendelse.

Erfaring

Over de seneste ti år har informationsteknologien revolutioneret fremmedsprogslæringen. Siden Auralogs start har firmaet investeret massivt i dette teknologiske og pædagogiske vovestykke.

Auralog er blevet verdensførende i multimedia-løsninger for undervisning og indlæring af fremmedsprog.

Auralog håndterer nye avancerede teknologier meget professionelt. En solid erfaring er opnået såvel på undervisningsfronten som i det professionelle marked.

Teknisk og pædagogisk know-how

Et team på 80 datamatikere og specialister i fremmedsprogsundervisning arbejder med udviklingen af nye produkter og berigelse af produktindholdet.

Auralogs ca. 150 ansatte kommer fra næsten 20 forskellige nationer.

Global tilstedeværelse

Auralogs produkter distribueres i mere end 65 lande i Europa, Asien, Latinamerika, Canada, Australien og Mellemøsten. Det internationale salg udgør 70% af Auralogs omsætning.

Auralogs programmer er altid tilpasset behovet i hvert enkelt land og kan anskaffes med mere end 30 forskellige interfacesprog.

Solid Vækst

omsætningVed hjælp af en rigoristisk ledelse var Auralog i stand til at selvfinansiere programudviklingen. Denne finansielle styrke tillader selskabet at have tilstrækkelige ressourcer til at være blandt verdens førende firmaer og sprogskoler.

Selskabet nyder også godt af en stærkt stigende salgskurve: omsætningen er over en kort årrække øget fra fra 1,2 millioner Euro i 1996 til 10 millioner Euro i 2000.

Anerkendelser

istAuralog har modtaget talrige udmærkelser for sine produkters kvalitet. Seneste større udmærkelse var den europæiske IST-Pris for programmets tekniske excellence samt innovative og produktive indhold. Mere end 200 virksomheder fra 26 lande deltog i konkurrencen om denne eftertragtede æresbevisning.

 

 

 

Læs mere om:

 

Få teksten læst op

 

  Top | Oversigt | Firmaprofil | Kontakt | KA e-Learning Partner | ©2005 - 2008 LOGOS-IT
Lær sprog med Tell me More Lær sprog med EuroTalk Scan din tekst ind i dit dokument med C-Pen