Forside

www.logos-it-sprog.dk

Side 2 link

Profil

Vort idégrundlag

Hos Logos-It har vi i mange år beskæftiget os med læring af sprog via edb.

Vi kombinerer højteknologiske muligheder for læring af sprog ved brug af de mest avancerede undervisningsprogrammer: Du kan tale med/til din computer og lære sprog!

E-learning er vort foretrukne tilbud i sprogundervisningen: den enkelte medarbejders mål og behov kan målrettes og tilgodeses optimalt. Spildtid eksisterer ikke.

Sammen med vore leverandører har vi opbygget en professionel sprogvirksomhed i et internationalt netværk bestående af erfarne og kompetente specialister.

Udvikling, læring og trivsel for den enkelte medarbejder er dele af helt nødvendige elementer i enhver virksomheds strategi. Beherskelse af et eller flere fremmedsprog får stadig større betydning for samarbejde og succes i dagens internationale miljø. Relationer skabes gennem sproget.

- Sprog åbner grænser - hjerter og kulturer

Vi ser os selv i rollen som Deres sparringspartner.

Specialundervisning

Et andet interesseområde er avancerede undervisningsprogrammer for specialundervisningen. Vi har valgt at beskæftige os med en vifte af specielle programmer, der kan gøre dagligdagen lettere for brugere med særlig behov.

Vores erfaringer for begge områder er en solid og generel indsigt i undervisningsformidling på et højt pædagogisk og praktisk niveau.
Mange års erfaringer har givet en god basis for vores rådgivning.

 

Få teksten læst op

 

  Top | Oversigt | Firmaprofil | Kontakt | KA e-Learning Partner | ©2005 - 2008 LOGOS-IT
Lær sprog med Tell me More Lær sprog med EuroTalk Scan din tekst ind i dit dokument med C-Pen