Forside

www.logos-it-sprog.dk

Side 2 link

Specialundervisning

Vi har samlet en række programmer og udstyr til specialundervisningen beregnet for brugere med særlige behov.

Nogle brugere har svært ved at arbejde med en computer, fordi de ikke kan betjene et tastatur eller en mus. Her kan det være aktuelt at anvende en styrekontakt.

Flere af vore edb-programmer er velegnede til at træne den sproglige udvikling og en opbygning af det sproglige univers.

Vi kan her nævne programmerne fra EuroTalk for personer med behov for en opbygning af deres sproglige univers og begrebsverden. Programmerne vil også være velegnede for de elever, der aldrig er kommet i gang med at lære et fremmedsprog.

Såvel voksne som børn kan have rigtig megen gavn af at arbejde med spil, der træner deres reaktionsevne og udvikler deres sprog.

En lang række underholdende spil og quizzer findes i programmerne fra EuroTalk.

For elever med udtalevanskeligheder kan vi pege på programmet: Tell me More, men kun i forbindelse med undervisningen i fremmedsprog.

For øvrige taleproblemer se www.talepaedagog.com.

For de læse- og skrivesvage (ordblinde) findes en lang række af specielle programmer med eller uden syntesetale, der kan gøre dagligdagen væsentlig lettere. Vi kan bl.a. levere og rådgive i brugen af de seneste års store succesprogram: SecondGuess, Skrivestøtte.

Se også: www.ordblind.it

Se mulighederne i menuen.

Læs mere om Hjælpemidler.

Vores baggrund er en specialpædagogisk uddannelse, lang erfaring og en solid indsigt i undervisningsformidling på et højt pædagogisk og teoretisk niveau.

 

 

Få teksten læst op

 

  Top | Oversigt | Firmaprofil | Kontakt | KA e-Learning Partner | ©2005 - 2008 LOGOS-IT
Lær sprog med Tell me More Lær sprog med EuroTalk Scan din tekst ind i dit dokument med C-Pen